Jobb

Till vardags driver jag en digitalbyrå som heter Divide & Conquer. Vi är ett litet och effektivt team som erbjuder företag hjälp med digital strategi, design, och webbutveckling. API-kopplingar och ehandelsprojekt är saker vi gillar. Jag vågar påstå att vi besitter WordPress-kunskap i världsklass och vi är snälla, professionella, ordentliga och roliga att jobba med.

Jag har jobbat inom kommunikationsbranschen i 20 år. Jag har drivit projekt inom reklam och kommunikation, PR och webb. Jag har roddat stora produktioner inom foto, film, radio och print. Jag har jobbat med digitala strategier och sociala medier och rott i hamn diverse webbplatser och digitala kampanjer.

1999-2002 Produktionsledare på Abel & Baker. Abel & Baker var en av de första och största webbyråerna under dotcom-eran. Jag jobbade med uppdragsgivare som exempelvis BMW, ICA, Gröna Lund och Telia.

2002-2007 Produktionsledare på Dist PR. Dist var en PR- och kommunikationsbyrå med inriktning på ungdomskommunikation. Här jobbade jag med uppdragsgivare som exempelvis Valmyndigheten, Försvarsmakten, MTV, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Microsoft och Praktikertjänst.

2007-2011 Produktionsledare på Familjen STHLM. Familjen var en webbyrå som senare skulle bli FamiljenPangea. På Familjen jobbade jag med uppdragsgivare som exempelvis Trygghetsrådet, Kungliga Tekniska högskolan, Bredbandsbolaget och Aleris. Här satt jag även med i ledningsgruppen.

2011-2015 Produktionsledare och byråchef på FamiljenPangea. Familjen STHLM och Pangea Design gick ihop och bildade en ny kommunikationsbyrå. Här var jag under en tid tf byråchef med personalansvar, samtidigt som jag roddade projekt åt uppdragsgivare som Kungliga Tekniska högskolan, Vårdförbundet och Skanska. Jag var även delägare och satt med i ledningsgruppen.

2015-2018 Diverse. Efter detta testade jag livet som frilansande produktionsledare under en tid samt jobbade på digitalbyrån 24HR där jag vässade mina digitala kunskaper ytterligare, tills dess att det var dags att starta något alldeles eget våren 2018.

2018- Just nu driver jag min egna digitalbyrå Divide & Conquer. Vi sitter i ett fint litet kontor på Dalagatan, vid Odenplan.

Ska vi jobba ihop?