vintage

Katter och kaffe

Idag var vi i Hongdae igen, denna gång för att besöka ett tecknat kafé, YND239-20, och ett kattkafé. Jag är mycket nöjd med båda besöken! Jag hittade en fin secondhandbutik också. Det har varit 15 grader och sol hela dagen, och idag behövdes inte något munskydd användas heller. Smogfritt och fint! Just det, körde yoga imorse. En bra grej att göra varje dag för att hålla jetlag och huvudvärk borta. Och sträcka ut musklerna efter allt promenerande.

Hongdae är en hipp stadsdel, känd för street art, indiemusik, konstgallerier och teatrar. Där finns även en stor konstskola. På kvällarna är detta tydligen klubbstället nummer ett, med nattklubbar och barer överallt.

Garosu-gil

Idag gick vi tillbaka till Sinsa-dong och till den ultrahippa gatan Garosu-gil. Hittade bland annat en fantastisk vintagebutik som heter ”Belle and Nouveau”. Trots att det fanns Chanel, Yves Saint Laurent, Kenzo, Alexander Wang, och Givenchy från golv till tak frågade alla koreaner efter Acne. Fastnade inne på Artbox i en timme. Farligt ställe, man blir lite knäpp när man är där, vill titta på allt. En annan grej som hänt idag är att jag har skaffat en yogamatta så jag kan köra yoga i lägenheten. Efter att ha letat runt i hela Gangnam hittade jag till slut den här godingen på Kakao Friends.