natur

Bukhansan National Park

Idag var vi i Bukhansan, en stor nationalpark i utkanten av Seoul. Vi gick en trail som hette Eunpyeong. Väldigt fint, många koreanska familjer och äldre par som var ute och hajkade. I parken fanns också flera utegym med de finaste utsikterna. Bitvis var det väldigt backigt och tungt, som tur var hade vi med oss mat och vatten. Det satt skyltar uppe som uppmanade besökarna att vara tysta, fin grej tycker jag. På kvällen åkte vi till en veganrestaurang som heter Loving Hut och käkade fejkkött, bland annat vegan bulgogi och vegansk friterad kyckling. Så galet gott! När jag gick och la mig visade hälsoappen i telefonen 20,6 km… Ganska så trött alltså, men på det sköna sättet.

Det småländska höglandet

Är i Småland och firar påsk. Så mycket snö och is. Är på fina Tribäck som är en släktgård tillhörande Antons familj och som ligger i närheten av Högsby. Bara skog överallt, tystnad och stillhet. Väldigt skönt.

Var ute och gick på isen igår och hittade olika djurspår. Såg färska spår från älg, räv, rådjur och vildsvin. Hittade små vårblommor som kämpar för livet. Vintergäck och Snödroppar.

Det är vackert här men jag är så trött på vintern och kylan. Kämpa våren.