Tuschpennor och varma kvällar

Hej! Ny grej här på min lilla blogg. En daglig uppdatering! Det är förstås mest intressant för mig själv för att se tillbaka på dagarna, men ibland kommer det kanske ett och annat tips på någonting bra som kan inspirera någon annan. Stay tuned om du är nyfiken.

Vi har varit på landet nästan hela sommaren och det var har varit väldigt mysigt och skönt. Varje dag har jag gått en motionsrunda, jag försöker röra på mig varje dag, går minst några kilometer. Varje kväll (nästan iallafall) har avslutats med ett avsnitt av Bridgerton och en kopp te i sängen. Jag har sovit med öppet fönster och lyssnat på skogsljuden utanför.

Idag har jag och M ritat. Vi har börjat titta på tutorials för att lära oss rita olika typer av grejor, det är riktigt kul för oss båda faktiskt. Detta påminner mig om att jag måste skaffa fler bra tuschpennor. Bra tuschpennor kan man inte ha för många av!

Imorgon bär det av mot stan igen. Ser fram emot att fixa och greja i lägenheten och komma mer i ordning!

Läser: Wilhelm Mobergs ”Din stund på jorden”. Den är så himla fin. Man blir liksom lugn i själen av att läsa den.

Lyssnar på: Madonna’s Like a Prayer. Den fyllde nästan exakt hela motionsrundan idag och jag slås av hur komplett den skivan är varje gång jag lyssnar igenom hela. Kan det vara hennes bästa? Är det tack vare Prince? Kanske.

Ser: Mayor of Kingstown. Den verkar riktigt lovande.