Juni

Det blev sommar och det hände kul grejor.

Vi var på Gröna Lund med Max, hans första besök där. Det var lite för mycket folk och väldigt mycket för honom att ta in, men på det stora hela var det populärt. Han gillade Lilla Pariserhjulet mest och tyckte inte om sockervadd.

Andra saker som hände i juni var bland annat en kväll på min favoritvinbar Ambar, med Emilia, 40-årsbaluns hos min kusin i Österskär och drink på Arc (en annan pärla i Vasastan) med Thord.

Vi flyttade ut till vårt lantställe över sommaren och ägnade oss åt åtskilliga timmar av trädgårdsarbete. Tur att man hade hjälp!

Och så en av höjdpunkterna detta år: Pet Shop Boys-konsert. Jag har faktiskt tappat räkningen över hur många gånger jag sett dem spela live, men det börjar bli ett gäng. Det var en fantastisk kväll och jag hade inte förväntat mig något annat än det. De levererar alltid. Fantastiskt. Recension kan man läsa här.