Januari

Januari var kall, mörk och lång, som varje år. Jag kämpade på rätt bra med träning regelbundet på gymmet vilket verkligen underlättar den här tiden på året, jag blir både piggare och gladare. Köpte ett par nya vinterkängor från Dr. Martens, fodrade med mjukt fluff. Max fick ett par kängor han med, jag kunde inte motstå dessa små godbitar.

Jag bestämde mig för att testa skridskor för första gången sedan tonåren, för Max skull givetvis. Det visade sig vara ganska svårt men det gick rätt bra till slut. Vi kunde åka tillsammans ett par gånger i Vasasparken!

I övrigt handlade januari mest om att jobba, titta på tv-serier, sova och längta efter våren. Vi hann också med att se en riktigt bra utställning på Bonniers Konsthall av Tobias Bradford. Robotorkester, självgående bord och rörliga skulpturer. Max älskade utställningen vilket var extra roligt.

I slutet av januari började himlen vara blå igen, vårlängtan kickade igång på allvar.