Rodda digitala projekt – så gör jag!

Jag har samlat ihop mina bästa tips och tricks om hur man roddar ett digitalt projekt! Om sådant jag har lärt mig under mina 20 år som produktionsledare, från dotcomtiden till 2020. Kanske kan det vara intressant för dig som jobbar på en kommunikationsbyrå, digitalbyrå eller på en marknadsavdelning. Vad vet jag, det var iallafall roligt att skriva!

Under min karriär har SyQuest-diskarna bytts ut mot Dropboxlänkar, blåkopior via cykelbud har blivit digitala provtryck över mejlen och flashanimationer finns inte mer – nu är det animerade SVG:er som gäller. Mycket har hänt…

Det känns bra och kul att dela med sig av sådant här och jag har fått väldigt fin respons från de som läst inlägget. Alla företag har sina egna processer såklart, men jag har ju lyxen att få bestämma själv eftersom jag har en egen digitalbyrå.

Jag har även satt ihop en digital checklista som kan vara användarbar i början av ett projekt. En del saker är bra att göra i en viss ordning, för att slippa strul senare!

Här kan du läsa inlägget i sin helhet →