Konsertvåren

Jag har en underbar konsertvår framför mig. Jag ska nämligen se tre favoritband live de kommande månaderna.

30 mars: Kite

Det bästa svenska bandet man kan se live, Kite. Älskar dem villkorslöst. Biljetterna sålde slut på två minuter. De ska spela på Kraken på Slaktkyrkan vilket är roligt, de bästa spelningarna är på de intima och små klubbarna. Drömmiga synthar och fantastisk sång. Har sett dem live fem gånger om jag minns rätt.

3 maj: Agent Side Grinder

ASG, ett riktigt synth/industriband som kör analoga synthar och har en otroligt snygg scendekor, nu med ny karismatisk sångare. De spelar på Debaser Strand. Sett dem live minst tre gånger.

31 maj: Ladytron

Ladytron från Liverpool har släppt nytt album. Jag började älskade Ladytron i mitten av 2000-talet och lyssnar fortfarande på dem. De ska också spela på Kraken på Slaktkyrkan. Har aldrig sett dem live så detta blir extra kul!