Studiebesök hos Asiance

Idag var det dags för mitt andra studiebesök i Seoul, denna gång hos en av Seouls största digitalbyråer, Asiance. Vi fick träffa Asiances grundare och CEO Olivier Mouroux som berättade om företaget och visade upp några av deras minst sagt imponerande case. De har funnits i över 15 år och har kunder som Chanel, Tesla, Dior och Gucci, för att nämna några. De har även ett kontor i Tokyo. De var nyfikna på Divide & Conquer så jag fick hålla min keynote även denna gång. Det var lite nervöst men framförallt inspirerande och lärorikt. Den koreanska digitala marknaden skiljer sig en hel del från den svenska. Jag ska skriva ett lite längre blogginlägg om detta på Divide & Conquers blogg framöver. Jag återkommer med en länk!

Preppad för studiebesök!

Hit ska jag.

Här sitter vi!

En mäktig takterrass som hörde till kontoret.

Utanför den fina kontorsbyggnaden.